Sat. Dec 2nd, 2023

Afiliații federației noastre sunt premiați la Campionatul Național de Kick Boxing și Kick Light, Cupa României K1- FRAMC

  Gorjul rămâne fruntea și în privința sportului de contact. Acum două zile elevii de la Clubul Sportiv V. Dragon s-au întors acasă cu cinci premii de la Campionatul Național de Kick Boxing și Kick Light, Cupa României K1- FRAMC. Suntem onorați să avem ca partener un astfel de club, mulțumindu-le totodată de consecvența și seriozitatea sportivă de care au dat dovadă în ultimii doi ani. Felicitări și la cât mai multe premii! 

Impresionat de talentul și motivația elevilor săi, Gabi Voicu, antrenorul lotului gorjan a scris pe pagina sa de socializare: “Și ne-am întors și de la Pitești – Campionatul Național Kick Boxing Kick Light, Cupa României K1- FRAMC-26.05.2018, am urcat pe podium – Locul II – 3 sportivi, locul III – doi sportivi. Felicit toți sportivii care au luptat pentru culorile clubului, inclusiv pe cei care nu au urcat pe podium, dar totuși au făcut meciuri bune.”

Leave a Reply

You may have missed