Mon. Dec 4th, 2023

Clubul Sportiv “Renshi Tg-Jiu”, afiliat la Federația “Euro Education”, organizează un campionat internațional de Karate la Târgu-Jiu

  Clubul Sportiv Renshi Tg-Jiu, membru titular al Federației Euro Education, organizează pe data de 26 noiembrie 2016 „CUPA PANDURU” ediţia I. Sistemele de luptă vor fi „Mixt-Fight Full şi Lights şi Kick Boxing” pentru toate categoriile de vârsta:

  • U8;U10;U12;U14;U16;U19 şi seniori.
  • Categoriile de greutate 20,25,30,35,40,45,50,55,60,65,70,75,80,85,+90 kg.

Înscrierile se vor face la antrenorul Iacob Chers până în dată de 20 noiembrie 2016. Regulameuntul la Mixt-Fights full, permite orice sistem de luptă cu lovituri la cap cu braţele şi picioarele în zona corpului cu picioarele, intrarea la adversar cu doborâre la sol urmând la sol tehnici din judo efectiv lupte greco-romane sau libere, nefiind permise lovituri la sol. o singură lovitură din clinci cu genunchiul. La seniori lovire cu genunchiul la cap şi urakenu prin întoarcere. La juniori sunt interzise cele două lovituri. Ca protecţie, casca, cochilie, tibiere şi proteză dentară. Mănuşile specifice Unifight. La Mixt-Fights Light avem următorul regulament: lupta din picioare cu ducere la sol adversarul având voie orice sistem de fixare şi proectare din Judo iar la lupte libere şi lupte greco-romane, nu sunt permise nici o acţiune de lovire. În Kick Boxing, regulamentul fiind din regulamentul de K1 trebuie protecţie, dentară, cochilie, tibiere şi cască. Nu sunt permise loviturile de urachen prin întoarcere şi genunchi la față la juniori şi permise doar la seniori, din clinci o singură dată cu genunchiul la faţă. Arbitrajul se va face de către arbitrii naţionali autorizaţi.

  • Obligatoriu la juniori pentru înscriere va fi o declaraţie de mână şi semnată de către părinţi cu viza medicală obligatorie nu mai veche de 3 luni.
  • Certificatele de naştere şi buletinele obligatorie la înscriere. Taxa de participare 30 lei pentru fiecare debutant.

Pentru cei care vor veni cu o zi înainte vor avea asigurată cazarea la Hotel Brâncuși iar pentru sportivi în căminele şcolare. Ca premii vor fi pentru locurile 3 şi 2 medalie, iar locurile 1, cupe. Se vor clasifica şi locurile cluburilor participante în funcţie de rezultate. Ora de începere va fi 10 dimineaţa la Școala Generală nr 5 pe calea Severinului. Partenerii acestui eveniment vor fi: Consiliul Judeţean Gorj, Direcţia Judeţeană de Sport, Hotel Brâncuşi, Artego S.A., Mall Târg-Jiu etc…

Chers Iacob

Telefon: 0799295034

Leave a Reply

You may have missed