Tue. Dec 5th, 2023

„Dăruieşte un pic de soare, nu totală nepăsare”, campania inițiată de afiliații noștri de la Mic News, continuă!

  După o muncă asiduă de convingere a sectorului privat Bucureștean, un S.R.L. a oferit o masă caldă unui număr de 20 de copii de la Centrul de Plasament Cireşarii 2 din capitală, în data de 9 octombrie 2017. Această acțiune socială este partea componentă a unei inițiative umane firești care aparține Asociației Mic News.

Președintele organizației este cel mai în măsură să dea un exemplu în acest sens, ținând cont de trecutul copilăriei domniei sale. Cum am mai consemnat, specificul organizației este strict legat și de faptul că președintele Asociației Mic News, a fost în trecut unul din copii crescuți în orfelinate.

“Contactat telefonic, patronul de la X firmă, pentru faptul că nu am cerut bani, ci mâncare pentru nişte copii nevoiaşi, m-a invitat la sediu şi m-a felicitat, spunând-mi că suntem prima Asociaţie care nu cerem bani, şi şi-a oferit ajutorul necondiţionat”, a spus Mihai Căldăraru. Prin urmare, firma respectivă a oferit luni, ora 14, o masă pentru un număr de 20 de copii, la una din locațiile din Bucureşti. Ca de obicei actele de binefacere sunt răsplătite de echipa Mic News cu oferirea unei diplome de merit acordate oamenilor cu suflet față de „aproapele lor”.

Leave a Reply

You may have missed