Thu. Jun 20th, 2024

Federația noastră este reprezentată și în Canada! Gala artelor, Gala laureaților! 25 ianuarie 2020, Montreal, Canada

Cu prilejul lansării primei reviste tipărite ”Poezii pentru sufletul meu” în cadrul unui spectacol de Gală a avut loc festivitatea de premiere a Laureaţilor Galei artelor la ceas aniversar! Publicul a aplaudat cu bucurie minute în şir, fiecare laureat anunţat la Gală. Superbe melodii şi minunate versuri au încântat sufletele spectatorilor, laureaţii prezenţi au cântat melodii şi au recitat poezii proprii şi ale altor laureaţi din întreaga lume pentru că revista Poezii pentru sufletul meu este o revistă a românilor de pretutindeni!

Revista ”Poezii pentru sufletul meu” a anunţat în cadrul Galei artelor la ceas aniversar premianţii concursului cu acelaşi nume la secţiunile Creaţii literare şi Artă în imagini acordând Premii cu titlu de merit: Super, Formidabil, Genial, Excelent, Premium , Magnific.

Colega noastră din Italia, Lacrimioara Iva, redactor șef al publicațiilor Cutezător și MAGAZIN CRITIC, a obținut premiul cu titlu de merit: FORMIDABIL; Diploma de Excelență, Emblema de Merit la secțiunea „Creații literare”. Este o mare onoare pentru redacțiile noastre să fim amintiți și în Canada de frații noștri din diaspora. De asemenea, echipa EEF pe care doamna Lacrimioara o reprezintă în Sardinia, îi mulțumește pentru activitatea stăruitoare și eficientă la revistele noastre.

1514046928_congratulations-fireworks

Vezi premiații aici

Leave a Reply

You may have missed