Thu. Jun 20th, 2024

Echipa noastră de la Asociația Cataleya / Yris demarează Campania umanitară “Calea spre credință”

Asociația Cataleya / Yris și Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului , reprezentată de directorul general adjunct, Mihai Căldăraru, demarează campania umanitară  ,,CALEA SPRE CREDINȚĂ”, ce se va desfășura în 22-23-24 aprilie 2022 la Catedrala Metropolitana Iasi ( Sf. Paraschieva ), Mănăstirea Prislop Hunedoara ( Sf . Arsenie Boca ) și Mănăstirea Bistrița Vâlcea (Sf . Grigorie) .

Campania umanitară este dedicată persoanelor defavorizate și cu nevoi speciale, inclusiv  copiilor proveniți din medii vulnerabile. Bebeficiarii campaniei umanitare vor  primi daruri ( alimente, produse de igenă ) în Săptămâna Luminată, în pelerinajul monahal la mănăstirile incluse în traseul spiritual, de asemenea vor beneficia de masă caldă, transport, asistență socială adecvată.

În Săptămâna Luminată, când Raiul se deschide, vom merge să luăm Lumină întru credință, rugăciune și ajutor și pentru cei greu încercați de viață!

Porţile deschise ale mănăstirilor ne vor demonstra că nu există obstacole care să ne despartă de mila lui Dumnezeu, că putem păşi cu încredere în Sfintele Lăcașe atâta timp cât râvnim la harul dumnezeiesc!

“Fiecare dintre noi suntem chemaţi să facem binele în sprijinul celor săraci, de aceea orice ajutor material, financiar sau spiritual este bine venit pentru a duce la îndeplinire proiectele de caritate pe care le desfăşurăm. Mulţumim tuturor celor care ne ajută şi sperăm ca multe alte persoane să ne ofere sprijinul lor”, a precizat , Mihai Căldăraru,  directorul general adjunct, Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului .

“Sperăm ca acestă campanie umanitară să dea naștere la noi rădăcini de bunătate între semeni, iar noi ne continuăm promisiunea de a ajuta, și anunțăm la început de an, a doua campanie umanitară realizată în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului, ce va viza, la fel ca și până acum, grupuri sociale vulnerabile Aportul fiecăruia dintre voi ne-a făcut și ne va face mereu mai puternici și mai capabili să ducem mai departe raza de lumină și speranță ce este catalizatorul a tot ceea ce întreprindem!”a declarat prof.dr.  Ramona Chiriță, președintele Asociației Cataleya /Yris.

Vă invităm să ne fiți alături și să ne sprijiniți în finalitatea campaniei “CALEA SPRE CREDINȚĂ”, în realizarea unor activități utile de socializare, de prezentare a patrimoniului monahal românesc, pentru a dobândi încredere reciprocă, într-ajutorare, colaborare şi socializare pe tot parcursul acestei călătorii  spirituale!

Leave a Reply

You may have missed