Mon. Jul 15th, 2024

Organizația noastră media își mărește echipa! NAȚIONAL-INFO este primul ziar online afiliat la UNIUNEA JURNALIȘTILOR INDEPENDENȚI DIN ROMÂNIA!

Ieri, 10.07 2022colegii noștri de la NAȚIONAL-INFO au semnat contractul de afiliere la UNIUNEA JURNALIȘTILOR INDEPENDENȚI DIN ROMÂNIA, departament al organizației internaționale EURO EDUCATION FEDERATION. După prima revistă de cultură din Canada, Poezii pentru sufletul meuNAȚIONAL-INFO este primul ziar online afiliat la organizația noastră. Conform statutului de organizare și funcționare UJIR, publicația amintită are toate drepturile de care beneficiază membrii afiliați EEF.

În numele echipei noastre, vă mulțumim pentru alegerea făcută și vă promitem că împreună vom constitui un mecanism civil indestructibil politicilor totalitare sau extremiste ce împiedică dezvoltarea societății civile.

Totodată vă înștiințăm că începând cu data de 11.07.202, publicația NAȚIONAL-INFO va beneficia de toate drepturile publicitare ale membrilor afiliați, având posibilitatea de a prelua informații utile organizației și de a participa la toate proiectele federației. În nădejdea unui viitor cu mari realizări pentru toate organizațiile noastre, vă urăm toate cele bune și multă sănătate!

Leave a Reply

You may have missed