Sun. May 26th, 2024

Petiția noastră în atenția MINISTERULUI EDUCAȚIEI NAȚIONALE!

La data de 5 noiembrie 2018, Federația EURO EDUCATION a făcut o solicitare scrisă președintelui Camerei Deputaților cu privire la propunerea legislativă a „pensionarii personalului didactic”. Solicitarea a fost făcută în urma inițiativei E.E.F. la data de 30 iunie 2018 pentru soluționarea legislativă privind „pensionarea personalului didactic la vârsta de 57 ani pentru bărbați și respectiv 55 de ani pentru femei”. Această acțiune a profesorilor a fost mediatizată ulterior și de publicațiile  CATCHYREPLICA ONLINE și Șansa News. Miniștrii Educației Naționale din perioada asta nu au fost impresionați de această petiție! După un an suntem în sfârșit în atenția MEN prin articolul semnat de Mihai Peticila aici. Mulțumim mult! Așteptăm un răspuns favorabil și din partea Parlamentului României!

Reamitim colegilor că nu vom renunța niciodată la acestă propunere legislativă, chiar dacă nu va fi soluționată nici în următoarele zece mandate parlamentare!

  • Este o promisiune solemnă și un drept democratic!

  Argumentele (la această propunere legislativă) pot fi aduse și din partea reprezentanților celor peste 24.933 de semnatari, câți sunt până la această dată. Potrivit comunicatului, echipa EEF cere ca acest proiect legislativ să fie programat pentru ședințele din anul acesta calendaristic. Vom revenii cu informații!

Puteți semna petiția aici

Leave a Reply

You may have missed