Sun. May 26th, 2024

Petiția noastră trimisă și la Camera Deputaților! Peste 26.180 de oameni au semnat petiția pentru pensionarea cadrelor didactice la 57 ani pentru bărbați și 55 de ani pentru femei!

La data de 5 noiembrie 2018, Federația EURO EDUCATION a făcut o solicitare scrisă președintelui Camerei Deputaților, iar la 20 noiembrie 2018, aceiași scrisoare era trimisă la Ministerul Educației Naționale. Tema dezbaterilor publice – o cunoașteți destul de bine. Este vorba soluționarea legislativă privind „pensionarea personalului didactic la vârsta de 57 ani pentru bărbați și respectiv 55 de ani pentru femei”. Astăzi am trimis pentru a doua oară la Camera Deputaților propunerea legislativă a acestei petiții. Se pare însă că doamna ministru al MEN este ocupată cu campania electorală și nu are timp pentru noi… Așteptăm cu nerăbdare răspunsul înaintea președintelui Camerei Deputaților, cum de altfel este și firesc. Reamintim colegilor că nu vom renunța niciodată la acestă propunere legislativă, chiar dacă nu va fi soluționată nici în următoarele zece mandate parlamentare!

  • Este o promisiune solemnă și un drept democratic!

  Argumentele (la această propunere legislativă) pot fi aduse și din partea reprezentanților celor peste 26180 de semnatari, câți sunt până la această dată. Potrivit comunicatului, echipa EEF cere ca acest proiect legislativ să fie programat pentru sedințele din anul acesta calendaristic. Vom revenii cu informații!

Puteți semna petiția aici

Leave a Reply

You may have missed