Sun. Apr 14th, 2024

(VIDEO) Acțiune caritabilă de Crăciun pentru copiii din Voinești / Iași

Inițiativa admirabilă a unui tânăr scriitor ieșean, Sorin Petrariu Vlăduț, de a-și dona veniturile realizate din vânzarea celui de-al doilea său volum de carte către copiii proveniți din familii cu posibilități materiale modeste, a atras sprijinul din partea membrilor Asociației Comunitatea Identitară IașiEuro Education Federation Regiunea Moldova și ai Partidului Neamul Românesc, Organizația Județeană Iași.

Două familii nevoiașe din comuna Voinești, județul Iași, au primit înainte de Crăciun alimente, dulciuri, hăinuțe, încălțăminte și jucării pentru copii. Oameni buni, din zone diferite ale societății, care nu s-au mai întâlnit și nu s-au mai văzut niciodată, s-au sincronizat într-un efort comun pentru a sprijini acțiunea tânărului scriitor ieșean, Sorin Petrariu Vlăduț.

„Cu ajutorul doamnei Elena Vukic , domnului Fandel Mihai + încă 4 suflete bune, am reușit să ajutăm două familii din comuna Voinești, înainte de crăciun! A fost obositor, aglomerație în magazine, dar sentimentul pe care l-am avut fiecare dintre noi a fost unul care ne-a mulțumit sufletește (să vezi copii, părinți care zâmbesc de fericire, este ceva minunat) -unii spun ,,dacă faci un bine, nu mai posta pe internet ,,-eu o să spun ,,ba daa, postează, dă un exemplu pentru ceilalți, fii exemplu într-o lume rece și crudă, fii suflet bun într-o lume rea ,,Mă opresc aici, sărbători fericite și de la anul să auzim de bine, să auzim de o schimbare a acestei țări minunate!”– Sorin Petrariu Vlăduț

Foto: Facebook / Sorin Petrariu Vlăduț

Leave a Reply

You may have missed