Sun. Apr 14th, 2024

„ActiveNews” despre echipa noastră!

   ActiveNews ne-a făcut o mare surpriză, nu atât echipei cât minunaților copii talentați ai Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu. Sunt mari cuvintele pentru o echipă destul de modestă. Le mulțumim însă pentru sprijinul promis pe viitor federației noastre. Mesajul integral îl puteți citi: aici

Iulian Capsali: „În România, pe lângă ONG-uri care sunt masiv susţinute de marii filantropi care vor să ne „îndrepte” spre Minunata Lume Nouă, mai există şi asociaţii care fac eforturi enorme ca să sprijine talentele şi în general ceea ce este valoros în acest neam. Este Societatea Civilă Autentică, cea născută, nu făcută.

La prima gală a unei federaţii de asociaţii din zona Olteniei, cu sediul în Craiova – Federaţia „Euro Education” -, amfitrionii au hotărât să premieze situl ActiveNews şi pe mine.

Vă spun sincer, mă simt foarte bine în această ambianţă românescă delicată, simplă și cinstită. Sper ca Statul Român, prin instituţiile abilitate, să facă bine şi să sprijine aceste iniţiative fertile ale unor oameni cu suflet mare care vor să adauge seminţe și să le ude în acest glod uscat de un globalism aculturant şi mancurt.

Vă mulţumesc și

Doamne ajută!”

Leave a Reply

You may have missed