Wed. Feb 28th, 2024

Afiliații noștri de la Asociația „Mic News” au reușit să aducă zâmbetul pe buzele a sute de copii defavorizați din București și Ilfov.

  Afiliații noștri de la Asociația Mic News au organizat cea mai mare campanie socială a echipei EEF, de astă dată în București și Ilfov. Ca și în anii trecuți organizația din București este pe primul loc în domeniul social între toți partenerii noștri. Din partea noastră toată considerația și susținerea cel puțin în media online.  Jucării, hăinuţe, încălţăminte, dulciuri, rechizite şi orice alte obiecte au fost colectate pentru copii nevoiași de cei cei care au vrut să contribuie și să se alăture acestui gest caritabil, înaintea Sărbătorilor de Iarnă. Iată și rezumatul comunicatului:

„Personalităţi marcante din cadrul Asociaţiei Mic News l-au ajutat pe Moş Crăciun să împartă cadouri copiilor defavorizaţi din familiile dezorganizate provenite din mediul rural. Cu aceasta ocazie, peste 200 de copii au primit cadouri din partea Moşului.” „Majoritatea cadourilor, adică o treime, au fost donate exclusiv copiilor defavorizati din Judeţul Ilfov. O altă categorie care s-a putut bucura de cadourile de Crăciun, sunt cele peste 50 de familii care au o condiție materială și financiară precară, majoritatea având și ei, la rândul lor, copii. Persoanele care și-au petrecut Crăciunul în spitale, respectiv copii și adulți care trăiesc cu o dizabilitate, au primit în total, 15 la sută din cadouri. Datorită generozităţi extraordinare, 250 de famiili şi peste 100 de vârstnici au primit câte un cadou”, a declarat președintele Asociației Mic News, domnul Mihai Caldararu.

Leave a Reply

You may have missed