Thu. Jun 20th, 2024

Afiliații noștri de la Mic News au primit Diplomă de Merit de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Sector 4

  Directorul General al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, Mihaela Ungureanu, a dăruit doamnei Maria Voicu, vicepreședintele Asociației Mic News, diplomă de merit pentru implicarea deosebită în domeniul serviciilor sociale.
 
Gestul vicepreședintelui al Asociației Mic News, Maria Voicu , a fost reciproc, grație unei colaborări eficiente în toate campaniile sociale din ultimii ani de activitate. Mihaela Ungureanu, Directorul General al D.G.A.S.P.C., sector 4 a primit de asemenea, diplomă de merit pentru sprijinul acordat copiilor şi familiilor defavorizate, cât și pentru implicarea directă în acţiuni sociale sau ajutorarea copiiilor instituţionalizaţi. Evenimentul vine doar la două zile după ce aceeași echipă Mic News, a fost implicată direct în „CAMPANIA DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE”. Iată și declarațiile celor doi premiați: Dorim să felicităm Echipa Asociaţiei Mic News pentru implicarea activă şi pentru faptul că pune lucrurile în mişcare şi aduce speranţa în vieţile copiilor defavorizaţi din mediul rural, a declarat Mihaela Ungureanu, Directorul General al D.G.A.S.P.C. Sector 4, pentru ştirile Mic News. (Maria Voicu, vicepreședinte Mic News)

Leave a Reply

You may have missed