Thu. Jun 20th, 2024

Asociația “Mic News” din București s-a afiliat la federația noastră!

  FederațiaEuro Education” începe anul 2017 cu cea mai mare realizare de la constituirea ei. Este vorba de afilierea Asociației “Mic News” la proiectul de consolidare a unei prese libere și independente început de organizația noastră, devenită din anul 2016 internațională. Este al douăzeci și doilea punct de lucru al echipei noastre.

Nu este vorba doar de o dezvoltare a presei în general ci și de consolidarea societății civile, destul de viciată în ultimii ani prin politizarea fără precedent a organizațiilor non-guvernamentale. Membrii acestei organizații constituie un model pentru toate O.N.G-urile fără viziune și un plan managerial în concurență cu instituțiile statului. Mai jos vă prezentăm conținutul integral al scrisorii transmise noi echipe Euro Education:

  “Prin prezenta scrisoare vă informăm că Asociația “MIC NEWS” a fost admisă de Consiliul Suprem al Federației “Euro Education” ca membră titulară a organizației internaționale de educație din România. Ca membrii afiliați veți beneficia de toate drepturile prevăzute în statutul de funcționare al acestei federații non-guvernamentale. În numele echipei noastre vă mulțumim pentru alegerea făcută și vă promitem că împreună vom constitui un mecanism civil indestructibil politicilor totalitare sau extremiste ce împiedică dezvoltarea societății civile. Totodată vă înștiințăm că începând cu data de 21.02.2017, veți beneficia de toate drepturile publicitare ale membrilor afiliați, având posibilitatea de a prelua informații utile organizației dumneavoastră. În nădejdea unui an cu mari realizări pentru toate organizațiile noastre, vă urăm toate cele bune și multă sănătate!

Leave a Reply

You may have missed