Sun. May 26th, 2024

Club Sportiv „V. Dragon” Târgu-Jiu va semna proiectul „Sportul pentru timpul liber” – inițiat de C. S. „EUROPE SPORTS” – clubul federației noastre!

  Clubul Sportiv „V. Dragon” Târgu-Jiu, reprezentat de celebrul antrenor Gabi Voicu, va semna săptămâna viitoare un proiect intitulat „Sportul pentru timpul liber”  inițiat de echipa Clubului Sportiv „EUROPE SPORTS”. Echipa gorjeană este afiliată din vara anului 2016  Federației EURO EDUCATION, fiind cea mai activă în competițiile naționale și internaționale la nivel județean pe sportul de contact.

  Noul club sportiv al federației are ca obiectiv practicarea activităților sportive preferențiale în vederea dezvoltării calităților motrice native și dezvăluirea vocației spre o anumită ramură sportivă. De asemenea, proiectul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și are ca scop menținerea sănătății fizice și psihice. Gabi Voicu, antrenorul și administratorul clubului  „V. Dragon” Târgu-Jiu,  și-a arătat disponibilitatea de a susține acest proiect fără nici o ezitare, urmând ca în zilele următoare să se dezbată detaliile contractuale privind derularea acestui proiect în Municipiul Târgu-Jiu. Vom reveni cu noi informații!

Pentru înscriere acestați aici

Contact:

  • email: cioaba.i@gmail.com,
  • telefon: 0728353441

Înscrierea se face în limita locurilor disponibile!

Leave a Reply

You may have missed