Wed. Feb 28th, 2024

„Coaliția pentru Cultură” are un lider român de origine maghiară! Cine este?…

  Pentru cei ce consideră că naționalismul reprezintă ideologia de extremă drepta (condamnată deseori astăzi de șovinism și rasism), îi anunțăm că de astăzi, Coaliția pentru Cultură va avea ca președinte un român de origine maghiară, în persoana celebrului om de cultură  Ștefan Csukat. Doar după o oră de negocieri formale, conchid în a vă spune că personal n-am întâlnit un om în fața căruia nu poți să te pleci doar după câteva vorbe simple, dar pline de harisme. Impresionantă a fost reacția avută la câteva minute după confirmarea în funcție:

Mii de mulțumiri. Sunt onorat și coplesit de emoții pentru sarcina care mi-a fost oferită de distinsul domn Cioabă D. Ionel. Această frumoasă surpriză mă face să fiu mai luptător în ceea ce constă păstrarea și promovarea culturii neamului nostru românesc. „Poporul român s-a născut prin credință, cultura și tradiții „ – motto Stefan Csukat.

Mulțumesc distinsului meu colaborator și prieten Mihai Tîrnoveanu pentru propunerea făcută, asigurându-l „până la capăt” de sprijinul echipei noastre!

Leave a Reply

You may have missed