Sun. May 26th, 2024

„Euro Education Federation”, singura federație internațională polivalentă din România!

  După trei ani de existență Euro Education Federation devine singura federație internațională polivalentă din România după o muncă pe cât de sisifică în aparență, pe atât de motivațională în realitate. Ținând cont de realizările uluitoare fără nici o investiție materială, calitățile umane dovedesc românilor cât de simplă poate deveni viața atunci când respectul pentru valorile tuturor civilizațiilor poate fi înțeles reciproc de orice națiune.

Așa cum spuneam luna august a anului 2016 a fost cea mai importantă perioadă pentru îndeplinirea obiectivelor noastre de extindere a punctelor de lucru dar și în realizarea unui nucleu al partenerilor statornici. Grație președintei Senatului General E.E.FCătălina Nicolin, șase organizații din Bulgaria, Palestina, Macedonia, Turcia, Grecia și Azerbaijan au devenit membre titulare ale federației europene din România. 

Afiliatul YOUTHS SOLIDARITY SOUPPRT este al șaptisprezecelea partener permanent afiliat la Euro Education Federation și al treisprezecelea punct de lucru al federației. Este a șasea organizație din afara granițelor României „înfrățită” cu echipa noastră. Astfel, putem numi deja E.E.F o organizație mondială datorită depășirii granițelor UE. Mulțumim membrilor formației YOUTHS SOLIDARITY SOUPPRT pentru încrederea acordată echipei noastre, asigurându-i de sprijinul întregii federații în funcție de resursele umane și financiare de care dispunem.

Leave a Reply

You may have missed