Sun. May 26th, 2024

Federația Euro Education, partener media la evenimentul “Picături de absolut”, Muzeul Județean “Alexandru Ștefulescu” din Târgu-Jiu

  Emanuela și Viorel Tulpan, membri ai Federației  Euro Education au fost invitați la un eveniment organizat la Muzeul Județean “Alexandru Ștefulescu” din Târgu-Jiu, numit “Picături de absolut”. “Sărbătoarea”, numită așa de organizatori, a avut loc, vineri seara, ora 18.00, într-o atmosferă inedită. 

De apreciat această inițiativă, mai ales că majoritatea participanților sunt profesori din județul Gorj. Dincolo de aspectele confesionale, importanța evenimentului a fost cu atât mai mare cu cât tinerii antrenați în eveniment au recitat poeziile fără materiale auxiliare.

Mai mult, el a fost un moment de bucurie sufletească pentru cei cu dizabilități fizice, implicați și ei în această “sărbătoare”, cu totul și cu totul specială. El poate constitui un moment de inspirație artistică și culturală pentru celălalte confesiuni religioase, activități indispensabile în educația tinerilor asaltați de societatea materialist-științifică. (Ioan Constantinescu)  

Leave a Reply

You may have missed