Wed. Feb 28th, 2024

Federația noastră este reprezentată de două cluburi sportive la Cupa “Kombat Academy”!

  La Sala Sporturilor din Pitești-Sala de Box va avea loc cea de-a VI-a ediție a Cupei Kombat Academy, sâmbătă, 20 mai, de la ora 11.00. Potrivit informațiilor primite din partea Clubului Sportiv Renshipeste 70 de sportivi pe diferite categorii de vârstă și de greutate de la cele mai importante cluburi de Kick-boxing din țară vor participa la această competiție. Lotul federației noastre va fi reprezentat de Andronie Cristian, Boceanu Flavius, Rusu Andrei, Hudoiu Marius și Basarab Roberto din partea Clubului Sportiv Renshi sub conducerea antrenorului Iacob Bebe Chers

ACS Samurai Olt condus de antrenorul Constantin Popescu este un alt club sportiv afiliat al Federației “Euro Education” ce ne va reprezenta în această întrecere sportivă. Printre cluburile fruntașe ale acestei competiții amintim pe Thai Chi Do Ryu Constanța, Kombat Academy Pitești, Toncea Martial Arts, Extreme Fight Topoloveni sau Prince Gym. 

Kombat Club Pitești este în ultimii ani printre cele mai active organizații sportive în privința găzduirii de competiții sportive a Artelor Marțiale. “Sperăm să avem meciuri spectaculoase. De această dată, îmbunătățim condițiile de participare. Suntem mândri că am ajuns la a șasea ediție a acestei competiții și sperăm ca o parte din acești tineri să evolueze, în următoarea perioadă, în competiții de anvergură naționale și internaționale” a declarat organizatorul Andrei Popovici. Ca la toate întrecerile de până acum, indiferent de rezultatele obținute, felicităm cele două cluburi ce reprezintă echipa noastră!

Vom revenii cu noi informații!

Leave a Reply

You may have missed