Sun. Apr 14th, 2024

Mare sărbătoare pentru echipa noastră de la “Mic News”!

  La 25 mai 2017 se împlinesc 7 ani de activitate a Asociaţiei Mic News. Echipa organizației acționează în beneficiul copiilor cu afecţiuni grave şi ai celor care provin din medii defavorizate. În federația noastră ocupă locul întâi la popularitate și pe plan social. Cei mai mulți voluntari sunt angajați în instutuțiile statului. De asemenea, Mic News este singura asociație a echipei noastre cu Certificatul ISO 9001 pentru o organizaţie de presă recunoscută acum internaţional. Momentul festivității va fi cu atât mai frumos cu cât la aceiași dată, fondatorul Mihai Caldararu, împlinește frumoasa vârsta de 31 ani.  „Proiectul meu a început după ce am văzut că sunt multe nereguli în această ţară şi sunt mulţi oameni care fac rău. Există multe hoţii în România care sunt prezentate în exclusivitatate în anchetele şi investigaţiile reporterilor noştri. Am început acest ziar cu prieteni şi foşti colegi de la orfelinat, cu toţii sunt voluntari. Avem şi o educatoare de la Casa de Copii, Maria Voicu este acum redactorul-şef al ziarului Mic News” a declarat Mihai Căldăraru, președintele Mic News

Colegul nostru și-a început activitatea cu o anchetă despre lumea orfelinatelor, o lume în care a trăit mulţi ani cu o poveste dură şi emoţionantă în acelaşi timp despre supraveghetoarele de la un orfelinat din Bucureşti care furau alimentele celor mai vulnerabili dintre copii.

„Sunt mulţi oameni nedreptăţiţi, oameni care nu primesc ajutoare sociale. Primul meu articol a fost despre cum se fură mâncarea de la gura copiilor dintr-un orfelinat. Este o investigaţie făcută în exclusivitate care a fost preluată şi de alte trusturi de presă. Nu vreau să fiu vedetă. Muncesc doar ca voluntar pentru a aduce opiniei publice adevărul în faţă. Exact cum spune şi sloganul nostru – «Adevărul care-i ustură!»” Mihai este și absolvent al Facultății de Jurnalism “Hyperion”, conduce ziarul Mic News de șase ani și își propune să schimbe “viziuni și să îndrepte lucruri”, impresionând totodată prin stilul unic și inconfundabil de a îmbina știrile de impact cu cele mai sensibile gesturi pentru oamenii simpli.

Leave a Reply

You may have missed