Sun. Apr 14th, 2024

O primă realizare de renume pentru Organizația de Tineret EEF în proiectul “NOW Journey”!

  În perioada 29 iulie – 9 august 2017, s-a desfășurat prima etapă a proiectului NOW Journey. Această etapă a constat într-o mobilitate în Elveția cu participanți din nouă țări printre care și România. Fiecare țară a avut un număr de aproximativ cinci participanți. Printre participanții din România s-a numărat și Federația “EURO EDUCATION” reprezentată de Petre Bălănoiu în calitate de vicepreședinte al Organizației de Tineret.

    Petre Bălănoiu vicepreședintele O.T.E.E.F a declarat că “întâlnirea a avut pe listă cinci puncte esențiale de învățare: Diversitate, Interconectare, Schimbare și Transformare, Colaborare, Dezvoltare Personală. Fiecare punct a avut activitățile lui specifice. Pe lângă acestea, au mai fost prezente câteva activități inițiate de organizația NOW și, totodată, n-au lipsit nici timpul liber și pauzele de relaxare/odihnă.

     Proiectul are o durată totală de șase luni. Următoarea etapă se va defășura online unde paricipanții sunt ajutați de facilitatori din echipa NOW pentru a învăța cum să-și desfășoare propriile lor proiecte. Etapa online este succedată de un Schimb de Corpuri. Câte doi participanți din țări/culturi diferite sunt îndatorați să e viziteze unul pe celelălalt și să studieze mediul de viață al fiecăruia.

    Mai este de menționat faptul că întregul proiect se încheie cu încă o mobilitate. Majoritatea participanților care au fost prezenți în prima etapă din Elveția, se vor întâlni din nou în România pentru a discuta planuri de viitor.

IMG_9010-1296x864

IMG_8877-1296x864

IMG_8282-1296x864

IMG_8209-1296x864

IMG_8782-1296x864

Leave a Reply

You may have missed