Sun. Apr 14th, 2024

Partenerii noștri de la C.E.D. se numără printre fondatorii Rețelei OSC pentru dezvoltare durabilă în regiunea de planificare din Polog!

  On 18.07.2017, in the frame of the project “Networking and advocacy of local and urban communions in RM”, was established the Network of CSO’s for sustainable development in Polog planning region, where founders were 9 (nine) CSO’s, mainly who functioning in micro level, in territory of local and urban communions. The project is implemented in the frame of CIVICA Mobilitas Programme, financed from Swiss agency for development and cooperation and implemented from NIRAS, MCMS and SIPU.

Center for Education and Development – CED

***

  La 18.07.2017, în cadrul proiectului “Rețele de susținere a comuniunilor locale și urbane din RM”, a fost înființată Rețeaua OSC pentru dezvoltare durabilă în regiunea de planificare Polog, unde fondatorii au fost 9 (nouă) CSO, la nivel micro, pe teritoriul comunităților locale și urbane. Proiectul este implementat în cadrul programului CIVICA Mobilitas, finanțat de Agenția Elvețiană de Dezvoltare și Cooperare și implementat de la NIRAS, MCMS și SIPU. 

Center for Education and Development – CED

Leave a Reply

You may have missed