Wed. Feb 28th, 2024

Activități în forță a afiliaților noștri „Cercetași” de la Gorj!

Două zile pline de activități au fost realizate cu succes de echipa cercetaților din Târgu-Jiu. Dacă „lupișorii” au plecat într-o excursie tematică, „temerarii” au organizat un concurs de ciclism sâmbătă începând cu ora 11.00: „Cu mic, cu mare, am făcut puțină mișcare. Am început dimineața în forță, super frumos, recomand un weekend să renunțați la mașini, haideți să lăsăm orașul să respire, o zi. Un pic de sport nu strică nimănui, poate așa domnul primar, mai face niște piste de biciclete, locuri mai multe pentru activități sportive. Aceștia suntem o parte din bicicliști, cu siguranță sunt mult mai mulți, vă rugăm, dacă ne întâlniți în trafic, respectați-ne așa cum și noi vă respectăm. Poate weekend viitor ne strângem pentru un traseu” , a scris Ina Mirela Surcel.

Duminică, 22.09.2019, începând cu ora 17.00, aceiași „temerari” s-au întâlnit pentru mai bine de 1 oră și jumătate la diverse activități care fac debutul campaniei de cercetășie, cu mult mai încărcat anul acesta, așa cum au transmis liderii organizației.

„Astăzi am repetat salutul, deviza și strigătul. Ne am jucat jocuri de atenție și comunicare. Am exersat limbajul Morse și am repetat noduri cercetășești”, a menționat Roxana Boltașu, responsabila „Cercetașii României”, Gorj.

Leave a Reply

You may have missed