Wed. Feb 28th, 2024

Asociația „Fiii Lupșei” este implicată în cel mai mare proiect al echipei noastre! / Video

  Pe data de 07 iunie 2017, la sediul BRCT Timișoara, a fost semnat contractul proiectului “RORS-26 Inheritances at the Danube Cross-border” implementat prin Programul INTERREG-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, program finanțat de Uniunea Europeană prin Instrumentul de Asistenţă pentru Preaderare (IPA II) şi cofinanţat de statele partenere în program, derulat de către Primăria Kladovo (Districtul Borski, Serbia) în parteneriat cu Primăria Broșteni (județul Mehedinți, România) Episcopia Severinului şi Strehaiei (județul Mehedinți, România) și Asociația „Fiii Lupșei”  (județul Mehedinți, România). 

Pe 5 octombrie 2017 a fost lansat oficial proiectul la Primăria Broșteni (județul Mehedinți, România), informează Trinitas Tv.

Proiectul se va derula pe o perioadă de 24 luni (08.06.2017 – 07.06.2019) și are un buget de 2.316.920,87 euro, din care contribuția financiară a UE este în valoare de 1.969.382,73 euro.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  1. Îmbunătățirea structurilor de cooperare tranfrontalieră pentru serviciile de turism în zona Borski-Mehedinți, prin investiții în două produse turistice.Fii Lupșei1
  2. Crearea și promovarea unui brand local și promovarea schimburilor de bune practici în domeniul turismului cultural și rural local, în zona Borski-Mehedinți.
  3. Dezvoltatea unui parteneriat pentru promovarea acțiunilor inovative și a instrumentelor de comunicare comune cu scopul de a identifica și a pune în valoare moștenirea culturală și rurală locală în zona Borski-Mehedinți.

 

Mihai Corcodel, președinte Asociația „Fiii Lupșei”

Pentru informații suplimentare despre proiect:

Persoana de contact: Cercega Liliana-Elena – Responsabil PR

Tel. 0770599391

Leave a Reply

You may have missed