Sun. Apr 14th, 2024

PUTEŢI CÂSTIGA BANI ÎN CONCEDIU LUCRÂND DE PE TABLETĂ SAU SMARTPHONE!

  Zilnic fiecare dintre noi trăieşte sentimentul că banii nu îi ajung. Fie că ne căutăm cu disperare un job, fie că ne dorim un ban în plus, sau fie că pur şi simplu nu ne simţim folosiţi la adevărata capacitate, toţi avem acelaşi interes: un venit suplimentar. Nu pot spune că am găsit formula minune, nici că am găsit resursa cea mai potrivită sau profitabilă.

  În general, pentru cei care caută un venit suplimentar din muncă făcută la domiciliu, redactarea de texte, managementul reţelelor sociale, postarea de articole pe bloguri, predarea de limbi străine sau alte noţiuni online, sunt foarte des întâlnite în anunţuri. Condiţia principală este să aveţi conexiune stabilă la internet, abilităţi de utilizare a Internetului, obişnuinţa de a întreţine un cont de Facebook activ, un blog, sau de a posta pe astfel de reţele de socializare, obişnuinţa de a comunica pe Twitter, Hashtag sau Skype, cunostinţe bune de gramatică a limbii române şi cunoaşterea a cel puţin o limbă străină, preferabil engleza. În aceste cazuri persoanele care aplică se constituie în freelanceri care îşi oferă serviciile.

3

Cei mai căutaţi freelanceri sunt cei ce cunosc programarea SEO si SEA, PHP sau Android și iOS. Dar mai există şi oferte pentru translatori, tutori online de limbi străine, copywriter. ghostwriter, corector sau redactor online pe diferite topicuri și specificuri. În final vă ofer nişte linkuri care vă pot garanta un venit în funcţie de cunoştinţele şi abilităţile pe care le deţineţi.

           Cele mai bune 3 siteuri care plătesc munca făcută de acasă :

  1. upwork.com. Este un site în limba engleză în care puteţi găsi anunţuri atât pentru lucru de acasă la firme româneşti cât şi străine. Trebuie să fiţi atenţi la înscriere, la completarea tuturor cerinţelor.
  2. freelancer.com Este un alt site în limba engleză pe acelaşi specific. În plus, siteul cere la înscriere postarea unui video explicativ despre dvs.
  3. elance.com De asemenea este un site în limba engleză unde puteţi găsi oferte de lucru pe măsura capacităţilor dumneavoastră.

Cătălina Nicolin

Leave a Reply

You may have missed