Sun. Apr 14th, 2024

Center for Education and Development (CED) din Macedonia s-a afiliat la Federația „Euro Education”

 Center for Education and Development – CED din Macedonia este al doisprezecelea partener permanent afiliat la Euro Education Federation și al cinsprezecelea punct de lucru al federației. Este prima organizație din Europa „înfrățită” cu echipa noastră. 

Centrul pentru Educație și Dezvoltare (CED) din Republica Macedonia, este o organizație non-guvernamentală care funcţionează în municipiul Tearce din decembrie 2006. Organizația are ca grup țintă tineri între 12 la 28 de ani, și pentru aş atinge obiectivele organizează activități, pentru tineret, inclusiv profesori, părinți, lideri de instituții și alte organizaţii. În următorii trei ani CED are prioritățile sale care să conducă la planul său strategic: reducerea comportamentului deviant în rândul tinerilor, prin organizarea de evenimente culturale și sportive, protecția mediului, prin activități de sensibilizare a cetățenilor, îmbunătățirea cooperării interetnice între naționalități care trăiesc în regiune, organizarea de activități comune.

13723828_1241532649204166_4244668178006296566_o

Viziunea CED o constituie faptul că Tinerii au aptitudini, cunoștințe și atitudini, sunt capabili de a lua inițiative și de a construi o comunitate sănătoasă și dezvoltată în cadrul căreia diferite etnii coexista pașnic.

Misiunea CED este aceea de a înveşti în dezvoltarea tinerilor prin intermediul educației non-formale, voluntariat și munca de tineret încurajarea inițiativelor creative și a colaborării reciproce.

  Mulțumim membrilor Center for Education and Development – CED pentru încrederea acordată echipei noastre, asigurându-i de sprijinul întregii federații în funcție de resursele umane și financiare de care dispunem.

Traducere: Cătălina Nicolin

Leave a Reply

You may have missed