Mon. Jul 15th, 2024

Concurs interjudețean “Mircea Eliade” la Târgu-Jiu!

  Pe data de 10 mai 2014 va avea loc Concursul interjudețean – interdisciplinar “Mircea Eliade”, ediția I la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu. La cerința comisiei de evaluare și a participanților regulamentul s-a modificat astfel:

  • proba teoretică (clasele IX-XI)se ține la nivel de școală după modele de subiecte concepute de comisia profesorilor de religie și istorie din programa propusă: Modele de subiecte pentru proba teoretică
  • Subiectele nu trebuie să depășească timpul efectiv de lucru de 50 minute.  Evaluarea lucrărilor de va face de aceeași comisie iar notele finale și numele elevilor participanți se va transmite prin email până cel târziu 9 mai 2014, la adresa de email: cdi7910@yahoo.com.
  • proba practică va consta în elaborarea unei secvențe monografice despre o religie aleasă sau despre istoria unei biserici (locaș de cult) din România. Studiul nu va depăşi 5 pagini iar notele bibliografice sunt obligatorii pentru clasele liceale. Studiile vor fi trimise la aceiași adresă de email până cel târziu 9 mai 2014. Elevii claselor a VIII-a vor participa doar la proba practică.
  • profesorii care doresc pot participa la evaluarea  studiilor pe data de 10 mai 2014 la Liceul de Arte „C-tin Brăiloiu” începând cu ora 9.00. Aceștia sunt rugați să-și anunțe prezența până cel târziu 9 mai 2014.

model011-211x300

    Pentru informații suplimentare, profesorii de religie și istorie din Oltenia sunt rugați să contacteze adresa de email cdi7910@yahoo.com. Vă mulțumim anticipat!

Leave a Reply

You may have missed